Dakwerken Bruno Hermans

Het Turbo concept

Sneller vlamlassen, met grotere hechtzekerheid
Dankzij de Turbo-geprofileerde Mec-onderzijde vergroot het vlamcontactoppervlak van Polygum prevENt Turbo met minstens 10 %. Daardoor verweekt de coatingmassa beter, zodat sneller kan gevlamlast worden met duidelijk minder vlamintensiteit.

Soepeler verwerken dan de klassieke APP-rol
De Turbo-geprofileerde Mec-onderzijde geeft Polygum prevENt Turbo een grotere soepelheid bij het verwerken; beter uitrollen, makkelijker plooien bij detailwerk en soepeler naar de hand zetten dan gelijk welke klassieke APP-rol. Toch is het resultaat een strakke en vormvaste dakoppervlakte.

Extra veilige naadverbindingen
Een wegbrandfolie op de lasnaad smelt sneller, zodat voor een perfecte naadverbinding minder intensief moet gebrand worden. Door de aflijning op de randen is naadvervuiling uitgesloten.

Leischilferbescherming en esthetische kleurafwerking
De reeds UV-bestendige coatingmassa van Polygum prevENt Turbo wordt nog supplementair beschermd door de leischilferafwerking. Hierdoor blijft het bitumen jong en soepel.

Lange levensduur
Polygum prevENt Turbo is met polyester composiet wapening een zeer dimensioneel stabiel dichtingsmembraan. De te verwachten levensduur onder normale omstandigheden en bij jaarlijks reinigend en inspectief onderhoud bedraagt meer dan 30 jaar.

Eén- of tweelaags systeem: Polygum prevENt Turbo + Turbo Rock APP
De combinatie van de toplaag Polygum prevENt Turbo met Turbo Rock APP is een 2-laags dichtingssysteem dat voldoet aan de hoogste perfomantie-eisen en een doorlopende technische goedkeuring bezit (Komo-Attest-met-
Productcertifucaat 411).